تاثیر نانوذرات نقره سنتز شده از عصاره گیاهی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و خواص آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی (Cynara scolymus L) تحت تنش شوری
تاثیر نانوذرات نقره سنتز شده از عصاره گیاهی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و خواص آنتی اکسیدانی کنگر فرنگی (Cynara scolymus L) تحت تنش شوری

هانیه شهرکی؛ نفیسه مهدی نژاد؛ براتعلی فاخری

دوره 44، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 103-114

https://doi.org/10.22055/ppd.2020.29011.1746

چکیده
  با توجه به افزایش روزافزون زمین های شور به واسطه کم آبی و آبیاری با آب های شور به نظر می رسد بررسی راهکارهای افزایش تحمل به تنش شوری ضروری می باشد. یکی از راهکارها استفاده از نانوذرات نقره سبز تولید شده ...  بیشتر