بهینه‌سازی محیط کشت جهت ریزازدیادی سیب گوشت سرخ
بهینه‌سازی محیط کشت جهت ریزازدیادی سیب گوشت سرخ

نوشین کاظمی؛ محمداسماعیل امیری؛ مریم جعفرخانی کرمانی؛ زهرا سادات حسینی

دوره 43، شماره 3 ، آبان 1399، ، صفحه 337-348

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.26409.1649

چکیده
  چکیدهاین پژوهش در سال 1391 در آزمایشگاه کشت بافت دانشگاه زنجان و با هدف بهینه‌سازی ریز‌ازدیادی یکی از ژنوتیپ‌های ارزشمند و بومی سیب گوشت سرخ انجام شد. آزمایش‌ها شامل بررسی اثر ترکیبات متفاوت تنظیم‌کننده‌های ...  بیشتر