ارزیابی عملکرد کمی و کیفی هیبریدهای نوین چغندر قند در شرایط اقلیمی نیر
ارزیابی عملکرد کمی و کیفی هیبریدهای نوین چغندر قند در شرایط اقلیمی نیر

فرهاد ثنایی نیری؛ امید سفالیان؛ سلیم فرزانه؛ علی اصغری؛ سیده یلدا رییسی ساداتی؛ اباذر رجبی

دوره 47، شماره 1 ، خرداد 1403، ، صفحه 85-100

https://doi.org/10.22055/ppd.2024.45256.2131

چکیده
  امروزه پس از حدود 200 سال سابقه چغندرقند، حدود 40 درصد ساکارز مورد نیاز انسان از طریق این محصول تامین می ­شود. 8/1 درصد از چغندرقند کشور در استان اردبیل تولید می­ شود. عوامل بیماری­‌زای برگ و ریشه چغندرقند ...  بیشتر