دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
نویسنده = %DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85%DB%8C
تعداد مقالات: 4
اثر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های رویشی و زایشی تمشک سیاه
دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 491-503
چکیده
تمشک سیاه گیاهی از جنس Rubus و از خانواده Rosaceae میباشد که امروزه بهدلیل خواص غذایی و نقش در سلامت انسانها، مورد توجه قرار گرفتهاست. یکی از روشها برای افزایش خواص آن، کاربرد کودهای زیستی و آلی مانند ... بیشترتأثیر محلولپاشی مس، سیلیسیم، قارچکش ایپرودیون-کاربندازیم و ورمیواش بر کیفیت میوه انار رقم شهوار
دوره 44، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 319-330
چکیده
چکیدهترکیدگی میوهی انار و بیماریهای قارچی مرتبط با آن میوه، از مسائل مهم کشت و پرورش این محصول بهویژه در مناطق مرطوب است. این تحقیق به منظور بررسی اثر نانوکلات مس و سیلیسیم به همراه دو قارچکش ... بیشترتأثیر تغذیه سیلیسیومی بر رشد و باردهی توتفرنگی رقم کاماروسا درکشت هیدروپونیک در شرایط فضای باز
دوره 43، شماره 1 ، خرداد 1399، ، صفحه 93-106
چکیده
چکیدهتوتفرنگی از ریزمیوههای مهم میباشد که اهمیت تجاری بالایی دارد. در این آزمایش که در سال 1395 در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، بهصورت فاکتوریل با دو فاکتور بستر کاشت و تغذیه سیلیسیومی ... بیشتراثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه
دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 99-112