دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%A7%D8%B5%D8%BA%D8%B1%DB%8C
تعداد مقالات: 2
تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگیهای کیفی و بهبود رنگگیری میوه سیب رقم رد اسپار
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 113-125
چکیده
در آزمایش حاضر اثر محلولپاشی با غلظتهای 0، 200 و 400 میلیگرم در لیتر اسید آسکوربیک، در طول فصل تابستان بر برخی خصوصیات کیفی و بهبود رنگگیری میوه سیب رقم رد اسپار مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش بهصورت ... بیشترتأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریشبابای قرمز در طی انبارمانی
دوره 35، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 91-101