دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
نویسنده = رسول جلیلیمرندی
تعداد مقالات: 3
تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود در دوره انبارداری
دوره 38، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 131-143
چکیده
جهت بررسی تاثیر تیمارهای اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک به عنوان ترکیبات طبیعی بر ماندگاری و خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم سردرود، تیمار اسید سیتریک در غلظتهای صفر، 25/0، 5/0و 1 میلی مول در لیترو تیمار اسید ... بیشترتاثیر بنزیل آدنین و ایندول استیک اسید بر امکان نجات جنین نتاج حاصل از تلاقی ارقام انگور عسکری و رابی سیدلس
دوره 36، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 69-79
چکیده
مصرفکنندگان در سراسر جهان به طور فزآینده انگورهای رومیزی بیدانه را ترجیح میدهند. از این رو، هدف برنامههای اصلاح انگور در راستای توسعه ارقام جدید بیدانه با کیفیت میوه بهتر، حبه درشتتر و عملکرد ... بیشترتأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریشبابای قرمز در طی انبارمانی
دوره 35، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 91-101