ارزیابی وراثت‌پذیری و میزان ترکیب‌پذیری عملکرد و تعدادی از صفات مرتبط با آن در گندم نان با استفاده از تجزیه نیمه دی آلل
ارزیابی وراثت‌پذیری و میزان ترکیب‌پذیری عملکرد و تعدادی از صفات مرتبط با آن در گندم نان با استفاده از تجزیه نیمه دی آلل

خدیجه مختاری‌فر؛ روح اله عبدالشاهی؛ شهرام پورسیدی

دوره 39، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 11-26

https://doi.org/10.22055/ppd.2016.12052

چکیده
  برای ارزیابی پارامترهای ژنتیکی عملکرد و صفات مرتبط با آن از یک جمعیت دی آلل شامل نه رقم گندم نان و نتایج 2F حاصل از تلاقی‌های یک‌طرفه آن‌ها استفاده شد. ژنوتیپ‌ها در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه ...  بیشتر
نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن
نقره در عصاره میوه زیتون تلخ و بررسی خاصیت ضد باکتریایی آن

سمیه شمس؛ شهرام پورسیدی

دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 55-63

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11452

چکیده
  امروزه تولید نانوذرات نقره به روش­های شیمیایی مختلفی انجام می­گیرد که دارای معایبی از جمله عدم پایداری محلول و نیازمند تجهیزات پیشرفته برای تولید است. به همین دلیل محققان به سیستم­های سبز تولید ...  بیشتر