اثر عصاره گیاه اسپند بر جمعیت باکتریایی محلول نگهدارنده و عمرگلجایی ارقام ‘Stanza’ و ‘Pink Elegance’ گل شاخه بریده ژربرا
اثر عصاره گیاه اسپند بر جمعیت باکتریایی محلول نگهدارنده و عمرگلجایی ارقام ‘Stanza’ و ‘Pink Elegance’ گل شاخه بریده ژربرا

میثم محمدی؛ میترا اعلائی؛ مهدی صیدی

دوره 43، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 171-184

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.27785.1680

چکیده
  چکیدهتیمار محلول‌های نگهدارنده گل‌هایبریده با مواد باکتری‌کش یکی از راه‌های کاهش انسداد آوندی و افزایش عمرگلجایی می‌باشد. در این پژوهش عصاره آبی-الکلی گیاه اسپند در غلظت‌های صفر، 25/0، 5/0، 75/0 و 1 درصد ...  بیشتر
اثر نیترات پتاسیم روی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو جنس چمن گرمسیری چمن پاسپالوم (.paspalum vaginatum L) و چمن آفریقایی (Cynodon dactylon L.) تحت تنش شوری
اثر نیترات پتاسیم روی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو جنس چمن گرمسیری چمن پاسپالوم (.paspalum vaginatum L) و چمن آفریقایی (Cynodon dactylon L.) تحت تنش شوری

خلیل اسدی وفا؛ مهدی صیدی؛ مهرانگیز چهرازی؛ محمد سیاری؛ نوراله معلمی

دوره 38، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 121-133

https://doi.org/10.22055/ppd.2015.11325

چکیده
  به منظور بررسی تاثیر نیترات پتاسیم بر روی برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو جنس چمن گرمسیری، شامل چمن آفریقایی و چمن پاسپالوم در شرایط تنش شوری در سال زراعی 91-1390 در دانشکده کشاورزی دانشگاه ...  بیشتر
اثر اسید 5- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخص‌های تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچه‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper)
اثر اسید 5- آمینولوولونیک بر تغییرات شاخص‌های تحمل به تنش کمبود آب و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاهچه‌های فلفل شیرین (Capsicum annuum L.cv. Red Bell Pepper)

زهرا خزائی؛ محمد سیاری؛ مهدی صیدی

دوره 37، شماره 4 ، اسفند 1393، ، صفحه 79-92

چکیده
  به منظور مطالعه اثر اسید 5- آمینولوولونیک بر برخی پاسخ­های فیزیولوژیکی فلفل شیرین تحت تنش خشکی آزمایشی به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با تیمارهای تنش خشکی و اسید 5-آمینولوولونیک ...  بیشتر