تأثیر محلول‌پاشی پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی استویا (Stevia rebaudiana)
تأثیر محلول‌پاشی پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی استویا (Stevia rebaudiana)

راضیه تفنگ سازپور؛ عبدالمهدی بخشنده؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ محمد رضا مرادی تلاوت؛ امین لطفی جلال آبادی

دوره 44، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 183-194

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.29391.1762

چکیده
  چکیدهبه منظور بررسی تأثیر محلول‌پاشی پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی استویا‌، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی ...  بیشتر
Effect of Seed Treatment on Physiological Traits of Two Safflower Cultivars under Defoliation
Effect of Seed Treatment on Physiological Traits of Two Safflower Cultivars under Defoliation

Mina Pedram؛ Ali Hatami؛ Mohammad Reza Moradi Telavat؛ Zahra Tahmasebi

دوره 43، شماره 4 ، دی 1399، ، صفحه 507-516

https://doi.org/10.22055/ppd.2020.31631.1845

چکیده
  ABSTRACTIntroduction:To evaluate the effects of priming and defoliation on some physiological traits of two safflower cultivars, a factorial experiment was conducted as a randomized complete block design with three replications in the research farm of Agricultural Sciences and Natural Resources University of Khuzestan in the crop years of 2017 and 2018.Materials ...  بیشتر
ارزیابی شاخص‌های کیفی شربت در برداشت سبز و سوخته نیشکر
ارزیابی شاخص‌های کیفی شربت در برداشت سبز و سوخته نیشکر

رضا مرادی؛ سید عطاء اله سیادت؛ عبدالرضا سیاهپوش؛ عبدالمهدی بخشنده؛ محمد رضا مرادی تلاوت

دوره 42، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 402-415

https://doi.org/10.22055/ppd.2019.25618.1595

چکیده
  چکیدهتعهدات بین‌المللی و فشار افکار عمومی برای جلوگیری از آلودگی محیط‌زیست موجب‌گذار از برداشت سوخته نیشکر به برداشت سبز در مناطق نیشکر کاری دنیا شده است. به منظور مقایسه شاخص‌های کیفی شربت نیشکر ...  بیشتر