دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
نویسنده = نوراله معلمی
تعداد مقالات: 10
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای مختلف زیتون در برخی از شهرستانهای استان خوزستان با استفاده از نشانگر مورفولوژیکی
دوره 44، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 1-12
چکیده
چکیدهپژوهشها نشان دادهاند که برخی از صفات مورفولوژیکی میوه، هسته و برگ گیاه زیتون نظیر کمتر تحت تأثیر محیط قرار میگیرند و هر گونه تغییری در این صفات نتیجه تغییر در خزانهژنی گیاه است لذا پژوهشی ... بیشترتأثیر اسیدسالیسیلیک بر برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی زیتون رقم "کنسروالیا" (Olea europaea cv. ‘Konservalia’) تحت شرایط تنش خشکی
دوره 42، شماره 1 ، فروردین 1398، ، صفحه 15-30
چکیده
این پژوهش به منظور بررسی اثر چهار سطح مختلف اسیدسالیسیلیک (صفر،نیم،یکو دومیلیمولار) و سه سطح آبیاری (100، 66 و 33 درصد تبخیر و تعرق گیاه) بر برخی خصوصیات رشدی وبیوشیمیایی نهال زیتون رقم "کنسروالیا" بهصورت ... بیشتراثر زمان برداشت و اندازه میوه بر ویژگیهای فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatum) رقم رباب نیریز در قلعهتل باغملک
دوره 39، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 27-38
چکیده
انار میوهای نافرازگراست و برای داشتن بهترین عطر و طعم باید در مرحله رسیدگی کامل برداشت شود. به همین منظور آزمایشی جهت بررسی اثر زمان برداشت و اندازه میوه برای تعیین بهترین تاریخ برداشت و دستیابی به ... بیشتراثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 4 ، اسفند 1394، ، صفحه 13-24
چکیده
این آزمایش با هدف بررسی اثر تاریخ کاشت و غلظت محلول غذایی هوگلند بر عملکرد و کیفیت میوه توتفرنگی رقم کاماروزا در دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. آزمایش بهصورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل ... بیشتراثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 1-11
چکیده
نارنگی از جمله میوههای حساس به دمای پایین میباشد و نگهداری طولانیمدت آن در سردخانه منجر به بروز عوارضی مانند پوستمردگی و افت کیفی محصول می شود. این پژوهش به منظور بررسی اثر شرایط مختلف تیمار گرمادهی ... بیشتربررسی اثر محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون (.Olea europaea L) در شرایط آب و هوایی اهواز
دوره 38، شماره 3 ، آذر 1394، ، صفحه 13-26
چکیده
به منظور ارزیابی اثرات محلولپاشی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم زیتون، آزمایشی طی سال های 1391 و 1392 در باغ زیتون گروه باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت کرتهای خرد شده با طرح پایه ... بیشتراثر نیترات پتاسیم روی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو جنس چمن گرمسیری چمن پاسپالوم (.paspalum vaginatum L) و چمن آفریقایی (Cynodon dactylon L.) تحت تنش شوری
دوره 38، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 121-133
چکیده
به منظور بررسی تاثیر نیترات پتاسیم بر روی برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو جنس چمن گرمسیری، شامل چمن آفریقایی و چمن پاسپالوم در شرایط تنش شوری در سال زراعی 91-1390 در دانشکده کشاورزی دانشگاه ... بیشتراثر اسید جیبرلیک و بنزیلآدنین بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران در اهواز
دوره 37، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 105-114
چکیده
بهمنظور مطالعه اثر تنظیمکنندههای رشد گیاهی بر صفات کمی و کیفی خرمای رقم استعمران (سایر)، آزمایشی بهصورت کرتهای خردشده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با 4 تکرار انجام گردید. عوامل آزمایشی ... بیشتربررسی جوانه زنی بذور دو رقم توت فرنگی کاماروزا و پاروس (Fragaria ananassa cv. Camarosa and Paros) تحت تاثیر خراش دهی با اسید سولفوریک و نوع محیط کشت در شرایط درون شیشه ای
دوره 36، شماره 3 ، آذر 1392، ، صفحه 35-44
چکیده
جوانه زنی بذور دو رقم توتفرنگی پاروس و کاماروزا در دو نوع محیط کشت درونشیشهای MS و B5 و محیط کاغذ صافی مرطوب 1(W) تحت تاثیر 4 غلظت اسیدسولفوریک (1، 12، 24 و 36 نرمالیته)، در سال 1390 در دانشگاه شهید چمران ... بیشتراثر کاربرد بالشتکهای آزاد کننده گاز دیاکسید گوگرد بر کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی پس از برداشت میوه گوجهفرنگی رقم چف
دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1391، ، صفحه 65-76