تجزیه پایداری عملکرد گندم دوروم با استفاده از مدل‌های SHMM و GGE بای پلات
تجزیه پایداری عملکرد گندم دوروم با استفاده از مدل‌های SHMM و GGE بای پلات

توحید نجفی میرک؛ منوچهر دست فال؛ منوچهر سیاح فر؛ حسین فرزادی؛ شهریار ساسانی؛ حسن زالی

دوره 47، شماره 2 ، شهریور 1403، ، صفحه 161-178

https://doi.org/10.22055/ppd.2024.46214.2144

چکیده
  گندم دوروم (Triticum turgidum L. var. durum) یک محصول مهم برای رژیم غذایی انسان است که در بسیاری از نقاط جهان عمدتاً برای سمولینا و در نتیجه تولید ماکارونی کشت می ­شود. به ­منظور بررسی پایداری عملکرد دانه، 17 لاین ...  بیشتر