دوره 47 (1403)
دوره 46 (1402)
دوره 45 (1401)
دوره 44 (1400)
دوره 43 (1399)
دوره 42 (1398)
دوره 41 (1397)
دوره 40 (1396)
دوره 39 (1395)
دوره 38 (1394)
دوره 37 (1393)
دوره 36 (1392)
دوره 35 (1391)
دوره 34 (1390)
دوره 33 (1389)
دوره 32 (1388)
نویسنده = محمدرضا راجی
تعداد مقالات: 3
بررسی اثر کاربرد ترکیبات طبیعی در دوره قبل و پس از برداشت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میوه سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica cv. Golden Delicious)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 مهر 1403
چکیده
سبک زندگی سالم، امروزه در سطح جهانی با تقاضای بالای مواجه شده و این تقاضا نیاز به حفظ یا ذخیره بهتر مواد خوراکی تازه مثل میوهها را بخاطر داشتن مقادیر فراوان ویتامین و مواد معدنی را افزایش داده است. از ... بیشترتاثیر تنش شوری و کاربرد تعدیل کننده نانوذرات نقره بر گلدهی و برخی ویژگیهای فیزیکوبیوشیمیایی گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula L.)
دوره 47، شماره 2 ، شهریور 1403، ، صفحه 275-291
چکیده
شوری یکی از اصلیترین تنشهای محیطی است که استقرار گیاهچه و عملکرد گیاهان فضای سبز را تحت تاثیر قرار میدهد. در دهه اخیر، تمایل به استفاده از ترکیبات نانوذرات فلزات در بخش کشاورزی، ژنتیک و اصلاح گیاهی، ... بیشتربررسی اثرات کاربرد پس از برداشت پوشش کامپوزیت نانوسلولز/کارواکرول بر ویژگیهای فیزیکوبیوشیمیایی میوه فیسالیس
دوره 46، شماره 4 ، اسفند 1402، ، صفحه 569-582