اثر تنش غرقابی در مرحله سه برگی بر رشد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی گندم نان (.Triticum aestivum L)
اثر تنش غرقابی در مرحله سه برگی بر رشد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی گندم نان (.Triticum aestivum L)

سید بشیر فاضلی؛ موسی مسکرباشی؛ افراسیاب راهنما قهفرخی

دوره 46، شماره 2 ، شهریور 1402، ، صفحه 279-292

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.42792.2072

چکیده
  تنش غرقابی هر ساله باعث آسیب­های جدی به محصول مهم و راهبردی گندم در سرتاسر جهان می­شود و در بسیاری از موارد تنش غرقابی به علل گوناگون در مراحل ابتدایی رشد این گیاه رخ می­دهد. گزارش­های متعددی در ...  بیشتر
تاثیر سالیسیلیک اسید بر تولید محصول زمستانه ارقام جدید سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) در تاریخ کاشت‌های مختلف در اهواز
تاثیر سالیسیلیک اسید بر تولید محصول زمستانه ارقام جدید سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) در تاریخ کاشت‌های مختلف در اهواز

مارال دیناروندی؛ موسی مسکرباشی؛ حبیب اله روشنفکر؛ جواد سلطانی کاظمی

دوره 45، شماره 4 ، بهمن 1401، ، صفحه 561-573

https://doi.org/10.22055/ppd.2022.41877.2058

چکیده
  یکی از مهم­ترین راهکارها جهت بهبود عملکرد و اجزای عملکرد غده در تاریخ کشت زمستانه کاربرد محلول‌پاشی سالیسیلیک­اسید می­باشد، زیرا یکی از مشکلات کشت پاییزه سیب‌زمینی در شرایط خوزستان، رشد ناکافی ...  بیشتر
تأثیر سه گونه قارچ میکوریزا (Glomus SPP.) بر شاخص‌های فیزیولوژیک گندم در شرایط شور
تأثیر سه گونه قارچ میکوریزا (Glomus SPP.) بر شاخص‌های فیزیولوژیک گندم در شرایط شور

سمانه حبیبی؛ موسی مسکرباشی؛ معصومه فرزانه

دوره 37، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 37-52

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر قارچ‌های میکوریزا آربوسکولار بر شاخص‌های فیزیولوژیکی گیاه گندم، رقم چمران، تحت تنش شوری آزمایشی گلدانی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت یک بار خرد شده‌ی فاکتوریل ...  بیشتر