دوره و شماره: دوره 37، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 1-156 

علمی - پژوهشی

1. واکنش ژنوتیپ‏های سویا نسبت به مصرف باکتری و مقادیر مختلف نیتروژن در شرایط شمال خوزستان

صفحه 1-13

سید احمد کلانتر احمدی؛ جهانفر دانشیان؛ سید عطااله سیادت


2. اثر پوتریسین، کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی و انبارمانی پس از برداشت میوه آلو رقم شابلون (Shablon)

صفحه 15-26

صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی؛ سید جلال طباطبائی؛ رحیم نقش بندحسنی


3. اثر تنش سرما بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گیاهچه دو رقم برنج (Oryza sativa L.)

صفحه 27-37

زهرا حسن نژاد؛ سید منصور سیدنژاد؛ عبد العلی گیلانی؛ پیمان حسیبی