موضوعات = فیزیولوژی و اصلاح درختان میوه
تعداد مقالات: 17
1. بررسی کارایی فسفر و شاخص مقاومت به تنش خشکی و شوری در پایه‌های پسته همزیست شده با قارچ مایکوریزا آربسکولار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 تیر 1399

10.22055/ppd.2020.33219.1894

مسعود فتاحی؛ عبدالرحمان محمد خانی؛ بهروز شیران؛ بهرام بانی نسب؛ رودابه راوش


3. اثر عصاره پوست انار، اسانس رزماری و درمنه بر عمر گلجایی گل شاخه بریده داودی (Chrysanthemum morifolium R.)

دوره 43، شماره 1، بهار 1399، صفحه 129-143

10.22055/ppd.2019.25748.1596

معصومه ابراهیمی پور بافقی؛ مریم دهستانی اردکانی؛ جلال غلام نژاد


5. بررسی تغییرات ترکیبات فیتوشیمیایی میوه خرما رقم برحی طی روند نمو و رسیدن

دوره 42، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 563-574

10.22055/ppd.2019.26170.1611

سلاله نجفی مرغملکی؛ سید محمد حسن مرتضوی؛ حسین معتمدی


10. ارزیابی تحمل به شوری دانهال‌های پسته با بررسی رشد، آسیب‌های اکسیداتیو و ترکیب عناصر معدنی

دوره 41، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-28

10.22055/ppd.2018.18881.1371

زهرا میرفتاحی؛ محمودرضا روزبان؛ سهیل کریمی؛ وحید توللی؛ ساسان علی نیائی فرد


11. اثر محلول پاشی عنصر روی بر روند رشد لوله گرده در مادگی چند رقم سیب

دوره 40، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 1-14

10.22055/ppd.2017.15498.1253

سکینه فلاح معافی؛ یاور شرفی؛ آیت اله رضایی؛ محمدحسین فتوکیان


14. اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد

دوره 38، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 1-11

10.22055/ppd.2015.11440

سید محمد حسن مرتضوی؛ عبدالرضا دهقان؛ مجید راحمی؛ نوراله معلمی


16. اثر پوتریسین، کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی و انبارمانی پس از برداشت میوه آلو رقم شابلون (Shablon)

دوره 37، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 15-26

صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی؛ سید جلال طباطبائی؛ رحیم نقش بندحسنی


17. اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت اتفن بر رنگ و برخی ویژگی‌های کیفی میوه انگور (Vitis vinifera L.) رقم بی‌دانه قرمز

دوره 37، شماره 1، بهار 1393، صفحه 11-25

ربابه ابراهیمی؛ رسول جلیلی مرندی؛ حامد دولتی‌بانه؛ محسن اسمعیلی؛ رامین حاجی‌تقی‌لو