موضوعات = میوه کاری
تعداد مقالات: 36
1. تاثیر محلول‌پاشی مس، سیلیسیم، قارچ‌کش ایپرودیون-کاربندازیم و ورمی‌واش بر کیفیت میوه انار رقم شهوار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مرداد 1399

10.22055/ppd.2020.31943.1876

رمضانعلی حسینیان رستمی؛ حسین صادقی؛ کامران قاسمی


2. پیش‌بینی اندازه نهایی میوه کیوی‌ رقم هایوارد با استفاده از روابط ریاضی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 خرداد 1399

10.22055/ppd.2020.30831.1818

ابراهیم عابدی قشلاقی


4. تعیین دز مناسب مواد جهش‌زای فیزیکی و شیمیایی در بافت کالوس برگ کیوی‌فروت

دوره 42، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 523-534

10.22055/ppd.2019.26394.1623

حسن ساعی آهق؛ موسی موسوی؛ رانجیت پاتیرانا


6. ارتباط شاخص‌های رنگ با ویژگی‌های شیمیایی میوه در ارقام سیب گوشت قرمز و سفید

دوره 42، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 359-372

10.22055/ppd.2019.23071.1506

میترا جباری؛ محمد مهدی شریفانی؛ احد یامچی


9. خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی چندپایه تجاری پسته در شرایط کنترل‌شده دمایی

دوره 41، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 79-90

10.22055/ppd.2018.20314.1423

هاجر حکم آبادی؛ مهدی رضائی؛ حسین حکم آبادی


11. ارزیابی تحمل به شوری دانهال‌های پسته با بررسی رشد، آسیب‌های اکسیداتیو و ترکیب عناصر معدنی

دوره 41، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-28

10.22055/ppd.2018.18881.1371

زهرا میرفتاحی؛ محمودرضا روزبان؛ سهیل کریمی؛ وحید توللی؛ ساسان علی نیائی فرد


13. اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه

دوره 40، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 99-112

10.22055/ppd.2017.19095.1376

مهدی حدادی نژاد؛ کامران قاسمی؛ امیرعلی محمدی


15. تأثیر اتیلن و 1-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘

دوره 40، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 25-36

10.22055/ppd.2017.13114

​اورنگ خادمی؛ سیدمحمد حسینی ملا؛ داریوش طالعی؛ عرفان سپهوند


16. برهمکنش اثرات اسید اگزالیک و زمان انبارمانی بر برخی خصوصیات کیفی آلوی رقم شابلون

دوره 40، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 15-24

10.22055/ppd.2017.13113

حسیبن خسروابادی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی


18. اثر نیترات پتاسیم و اسید فنیل فتالامیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم گاویوتا

دوره 39، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 43-52

10.22055/ppd.2016.12427

سیدمهدی میری؛ مهسا حسینی؛ محمد کاظم سوری؛ سینا عباسپور


19. تأثیر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی‌های کیفی و بهبود رنگ‌گیری میوه سیب رقم رد اسپار

دوره 39، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 113-125

10.22055/ppd.2016.12062

افسانه اله ویرن اوصالو؛ علیرضا فرخزاد؛ محمدرضا اصغری


20. تأثیر هرس تابستانه و محلول‌پاشی کلرید کلسیم قبل از برداشت بر انبارمانی میوه کیوی (رقم هایوارد)

دوره 39، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 77-90

10.22055/ppd.2016.12334

زهره نظری؛ خدایار همتی؛ ولی ربیعی؛ مهدی علیزاده؛ یزدان قلی خزایی‌پول


21. بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های توت ایران با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی

دوره 39، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 39-50

10.22055/ppd.2016.12332

مهشید فخرایی لاهیجی؛ رمضانعلی تبار؛ محمد سرسیفی؛ اسدالله فتحی؛ غلامرضا عبادوز؛ مریم حاج‌حسنی؛ علی فرهادی؛ غلامرضا خاکیزاد؛ ضرغام عزیزی؛ بصیر صمدی؛ مجیدرضا کیانی؛ عباس میر‌آخورلی؛ ناصر فرومدی؛ جواد مظفری؛ رامین رافضی


23. اثر تاریخ کشت و غلظت محلول غذایی بر اجزای عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.)، رقم کامارزا در شرایط آب و هوایی اهواز

دوره 38، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 13-24

10.22055/ppd.2016.11829

صفدر پور ممبینی؛ سید محمدحسن مرتضوی؛ نوراله معلمی؛ علی‌اکبر مظفری؛ عبدالامیر معزی