کلیدواژه‌ها = عطر و طعم
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1398

10.22055/ppd.2019.24821.1577

فاطمه ناظوری؛ زهرا صداقتی؛ سید حسین میردهقان


2. تأثیر کاربرد پس از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریش‌بابای قرمز در طی انبارمانی

دوره 35، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 91-101

رامین حاجی‌تقی‌لو؛ محمدرضا اصغری؛ رسول جلیلی‌مرندی؛ سیاوش همتی