کلیدواژه‌ها = سرمازدگی
تعداد مقالات: 4
1. تأثیر واکس کارنوبا بر کیفیت حسی و تغذیه ای میوه انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1398

10.22055/ppd.2019.27028.1647

فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ آرزو رفیعی


2. بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1398

10.22055/ppd.2019.24821.1577

فاطمه ناظوری؛ زهرا صداقتی؛ سید حسین میردهقان


3. تأثیر اتیلن و 1-‌متیل‌سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسف‌خانی‘

دوره 40، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 25-36

10.22055/ppd.2017.13114

​اورنگ خادمی؛ سیدمحمد حسینی ملا؛ داریوش طالعی؛ عرفان سپهوند


4. اثر گرمادهی متناوب بر شدت سرمازدگی و برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو در انبار سرد

دوره 38، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 1-11

10.22055/ppd.2015.11440

سید محمد حسن مرتضوی؛ عبدالرضا دهقان؛ مجید راحمی؛ نوراله معلمی