نویسنده = سید حسین میردهقان
تعداد مقالات: 2
1. تأثیر واکس کارنوبا بر کیفیت حسی و تغذیه ای میوه انار رقم ملس ساوه طی نگهداری در انبار سرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1398

10.22055/ppd.2019.27028.1647

فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ آرزو رفیعی


2. بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1398

10.22055/ppd.2019.24821.1577

فاطمه ناظوری؛ زهرا صداقتی؛ سید حسین میردهقان